Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів визначився з готелями, в яких проживатимуть представники УЄФА та футбольні команди під час Євро-2012

Львів запропонував готелі, в яких зможе розміститися міні-штаб квартира УЄФА та футболісти національних збірних, що проживатимуть у місті під час проведення фінальної частини ЄВРО 2012 - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
 Загалом запропоновано шість готелів, по два на кожну пропозицію, для того, щоб УЄФА мало можливість зробити вибір. Про це повідомив директор департаменту «ЄВРО 2012» Олег Засадний.
Департамент ЄВРО 2012 отримав чіткі вимоги, яким повинен відповідати готель, щоб виконувати функції штабу для УЄФА або тимчасового помешкання для футбольної збірної. «Готель під міні-штаб-квартиру буде задіяний під час проведення ЄВРО 2012 та впродовж п’яти днів після проведення останнього матчу у місті в рамках чемпіонату. Рекомендований готель повинен бути п’ятизірковим, мати не менше шістдесятитрьох стандартних двомісних номерів, п’ятнадцять номерів-люкс, два президентські люкс-апартаменти, конференц-зал, паркінг на двадцять п’ять автомобілів, а також надавати певний перелік послуг. На даному етапі тільки «Леополіс» і «Дністер» зможуть забезпечити виконання цих вимог. Тому ми запропонували обидва ці готелі, а УЄФА повинно зробити вибір на користь одного з них», - розповів Олег Засадний.
Для розміщення команд-учасниць турніру Департамент ЄВРО-2012 спільно із головним управлінням містобудування та просторового розвитку ЛОДА пропонують готелі «Євроготель», «Древній Град», «Ріксос» та «Женева-Променада Готель».
«Вибираючи готель для команди, ми насамперед, враховували його наближеність до стадіону та тренувального поля. Згідно вимог УЄФА, окрім 4-5 зіркових стандартів, готель повинен знаходитися у 100-кілометровій зоні від основного стадіону та в межах 20 хвилин їзди від тренувального поля», — наголосив директор департаменту «ЄВРО 2012».
За його словами, лише з кращими із запропонованих готелів будуть підписані угоди. Інші готелі будуть запропоновані для поселення так званої сім’ї УЄФА, зокрема, VIP- гостей, рефері, служби допінг-контролю, представників та партнерів УЄФА. Окрім того, для поселення цих гостей буде запропоновано ще 49 готелів Львова та області 4-5 зіркового классу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ