Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів: з 14 березня розпочинають ремонт вулиць Городоцької – Чернівецької

У Львові розпочнуть перший масштабний ремонт у цьому році. З 14 березня на ремонт закривають вул. Городоцьку та вул. Чернівецьку. Замовником робіт виступає управління капітального будівництва ЛМР, а виконавцем – ВАТ «ЛСБМУ-1», – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Проектом передбачено благоустрій території з влаштуванням кругової розв’язки. Заміні підлягають інженерні мережі, контактна мережа і благоустрій території: замощення бруківкою території, на цій ділянці передбачено влаштування велосипедних доріжок. Роботи плануємо розпочати з 14 березня і закінчити до кінця травня», – зазначив в. о. начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігор Фалюта.

Як зазначив керівник підрядної організації ВАТ «ЛСБМУ-1» Ігор Булик, об’єкт є достатньо складний. «Крім трамвайних колій, буде заміна усіх підземних мереж. Буде замінено усі водопровідні мережі та будинкові вводи, зроблено каналізаційний колектор та інші роботи», – розповів він.

Як уточнив Ігор Фалюта, вул. Чернівецьку ремонтуватимуть від вул. Городоцької до трамвайної зупинки.

«Сам проект передбачає і благоустрій пл. Двірцевої, але ми спершу беремо відрізок вул. Городоцької від вул. Горської і до з’єднання з вул. Городоцькою, де роботи виконувались минулого року і частину робіт по вул. Чернівецькій - Залізничній. Бо в часі ми можемо тільки це зробити. Вул. Чернівецьку робитимемо тільки до трамвайної зупинки. І можливо локально займемося перемощенням вул. Чернівецької аж до вокзалу», – зазначив Ігор Фалюта.

Відповідно до угоди, у 2012 році передбачено виконання робіт на суму 25249,8384 тис. грн. Роботи фінансуються коштом міського бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ