Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів закінчив свою участь на Всесвітній туристичній біржі «ITB-Берлін»

На початку березня Львів було презентовано на одній із найважливіших туристичних подій світового масштабу – Міжнародній туристичній біржі «ITB-Берлін». Цьогоріч виставка проходила з 7 до 11 березня і зібрала представників 187 країн. Свої стенди презентували країни, міста, острови, туристичні регіони, а також туроператори, авіалінії, розробники програмного забезпечення та інновацій для туризму. Протягом перших трьох днів професійні відвідувачі мали змогу взяти участь в дискусіях, послухати доповіді туристичних «гуру» і дізнатись про сучасні тенденції і новітні підходи. Про це повідомила прес-служба міської ради.

Львівський стенд, був найбільшим зі стендів міст і територій, які представляли Україну. Відвідувачі могли дізнатись про цікавинки Львова зі спеціально розробленого каталогу восьми туристичних продуктів Львова, який включає такі розділи: «Історія та архітектура», «Кава та солодощі», «Пиво та смаколики», «Духовність та віра», «Фестивалі та традиції», «Спорт та відпочинок», «Зустрічі та конференції», «Мистецтво та творчість». Ті хто особливо цікавились Львовом, як містом, що приймає УЄФА ЄВРО 2012™ – отримували інформаційний довідник для вболівальників «Welcome to Lviv 2012"» німецькою, або англійською мовами. Кожен охочий міг сфотографуватись на тлі тантамарески із зображенням «Арени Львів», де відбуватимуться матчі «ЄВРО 2012», вибравши одну із трьох комбінацій країн, які гратимуть у Львові та результати гри, виставивши відповідні рахунки на спеціальних табло. Також на міні-арені для пальчикового футболу (finger football) проводились імпровізовані турніри між командами Німеччини, Данії та Португалії.

«Львів не обмежився розповсюдженням інформації і буклетів про місто. Родзинкою стала гастрономічна частина, а саме: «Вечір Галицької кухні» 7 березня та «Вечір галицьких солодощів» - 8 березня. Галицьку кухню презентував ресторан «Кумпель» спільно з готелем «Леополіс», галицькими солодощами відвідувачів частував ресторан-кондитерська «Вероніка». Відвідувачів пригощали борщем з вушками, варениками, салом, особливим печеним м’ясом, бурячком з хріном, голубцями з картоплею, галушками, домашніми ковбасками, тушкованою капустою, квасолею з овочами, гострими і ніжними соусами, смальцем, крижавками і іншими соліннями. Із представлених солодощів, можна було почастуватись маківником, цвібаком, шоколадними цукерками, тортом, печивом, виготовленими за традиційними рецептами. Жоден із відвідувачів не залишився байдужим до смаколиків. Довга черга до столу підтверджує зацікавлення до місцевої кухні», - зазначили у департаменті «ЄВРО-2012».

Окрім Львова, можна було познайомитись з всіма приймаючими містами України – Києвом, Харковом, Донецьком, а також дізнатись про Одесу, Крим і Буковину, послухати справжніх карпатських музик із колективу «Барви Карпат», побачити промоційні відеоролики і фото міст. Протягом дня, міста проводили презентації. Загалом Український стенд «High time to see Ukraine» (Найвищий час побачити Україну) займав площу 400 м2 і у конкурсі на найкращий стенд посів 9 місце.

Львівський стенд відвідало багато представників туристичного бізнесу, футбольних фанатів, журналістів, туристів, студентів туристичних спеціальностей з Німеччини, Австрії та Польші. Серед поважних гостей стенд відвідали міністр економічного співробітництва та розвитку Німеччини Дірк Нібель, а також генеральний секретар Всесвітньої туристичної організації (UNWTO) Талеб Ріфаї.

«Зі слів вболівальників які приїдуть на матчі УЄФА ЄВРО 2012™ до Львова, після матчів вони залишаться ще принаймні на 2 дні, щоб ближче познайомитись з містом. Також молоді німці, які не мають квитків планують приїхати до Львова, щоб зблизька відчути атмосферу футбольного свята.

Можна зі сміливістю сказати, що Львів було представленно дуже успішно. Як під час самого чемпіонату з футболу, так і після його проведення, до Львова завітає багато туристів, зокрема і ті, які прийняли це рішення після відвідування стенду міста», -зауважили у департаменті «ЄВРО-2012.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ