Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів збудує садочок у селі Рясне-Руське

Сьогодні, 8 листопада, під час брифінгу щодо порозуміння та компромісу у вирішенні 25-річного конфлікту щодо погодження меж між Львовом та с. Рясне-Руське, міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що будуть передбачити кошти в бюджеті Львова наступного року на субвенцію для будівництва садочка у с. Рясне-Руське. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Ще одне питання, яке в нас було дискусійне. Як ви знаєте, Рясне-Руське - це велика громада. Там проживає достатньо багато людей, які працюють у Львові, і там є багато дітей. В Рясне-Руському нема садочку, хоча вони мають виготовлену проектну документацію на будівництво садочка. Насправді для міста Львова вигідно допомогти їм збудувати садочок, щоби ті діти могли бути там, де вони живуть, а не бідні батьки дітей мають возити до Львова.

Ми також будемо передбачати кошти в бюджеті наступного року на субвенцію для будівництва садочка, певну свою частину від міста Львова. Всі ми є українці і повинні один одному допомагати», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ