Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львів зробив на паркуванні 2 млн 596 тис. грн

У 2009 році до міського бюджету надійшло 2 млн 596 тис. грн збору за паркування автотранспортних засобів. У порівнянні з минулим роком, це на 26 % більше, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

У минулому році у місті проведено 4 конкурси з визначення операторів паркування, в результаті яких додатково організовано 21 зону платного паркування та 8 зон надано для забезпечення паркування службового автотранспорту.

 

Загалом, протягом 2009 року збір коштів з паркування автотранспорту забезпечувало 4 836 парко-місць. В більшості випадків запровадження платних послуг паркування здійснюється в місцях, де бажаючих припаркувати своє авто більше, ніж наявна кількість місць для паркування. На території Львова місцями платного паркування є вулиці центральної частини міста і території, які прилеглі до торгових центрів, ринків, транспортно-пересадочних вузлів та інші місця, де спостерігається надмірне скупчення автотранспорту.

 

На території Львова плата за паркування становить 1 гривню за 1 годину паркування, з якої 0,51 грн – збір за паркування, що надходить до міського бюджету, та 0,49 грн – послуги оператора, який забезпечує збір коштів за паркування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ