Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

«Львівавтодор» займеться організацією велосипедного руху

ЛКП «Львівавтодор» наділили повноваженнями займатись організацією паркування та велосипедного руху. Відповідні зміни до статуту підприємства були прийняті сьогодні, 3 листопада, під час сесії Львівська міська рада.

«Для забезпечення обслуговування кредиту, який нам надав Європейський банк реконструкції та розвитку, а також, щоб забезпечити можливість отримання подальшого кредиту, нам необхідно виконувати умови кредитної угоди з Європейським банком реконструкції та розвитку. Надання ЛКП «Львівавтодор» повноважень займатись паркування та організацією велосипедного руху – це виконання умов договору», - повідомив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Олійник.

«У відповідності до законодавства України, визначення оператора паркування здійснюється винятково на конкурсних засадах. Жодних пріоритетів комунальному підприємству ми не надаємо. Відповідно ЛКП «Львівавтодор» може взяти участь у конкурсі на визначення операторів паркування. А рішення щодо того, яке підприємство здійснюватиме паркування у місті, прийматиме тільки конкурсний комітет», - повідомила начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ