Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Львівелектротранс” економить на зарплаті скорочених працівників

До кінця року ЛКП „Львівелектротранс” планує заощадити 600 тис. грн. фонду заробітньої плати за рахунок скорочених кондукторів. Про це сьогодні, 31 жовтня, під час брифінгу повідомив директор ЛКП „Львівелектротранс” Андрій Федоренко.
За його словами, економія на роботі без кондукторів розпочнеться лише з листопада. Під час скорочення кондукторів проводились виплати щомісячної зарплати, тому в жовтні економії не було. „Але до кінця року за орієнтовними розрахунками економія становитиме більш як 600 тис. грн фонду заробітньої плати”, - розповів Андрій Федоренко.
Окрім цього, він зазначив, що рамках оптимізації виробництва на ЛКП „Львівелектротранс” планується скорочення працівників, проте це реально тільки після того, як будуть оптимізовані виробничі процеси. „Для того, щоб провести скорочення необхідно автоматизувати певні виробничі процеси, а це потребує вкладення значних коштів, в тому числі інвестиційних, тому ми розраховуємо на підтримку Європейського банку”, - зауважив він і додав, що на даний момент не має кого скорочувати.
Щодо суботнього випадку, коли у Львові загорівся трамвай, то Андрій Федоренко зазначив, що термін експлуатації трамваїв – 15,5 років, а в даному випадку термін експлуатації вийшов щонайменше 15 років тому. „Згідно з правилами експлуатації рухомого складу, то його давно потрібно було здати на металобрухт, але цього не зроблено, бо нічого випустити на лінію”, - наголосив начальник ЛКП „Львівелектротранс”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ