Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Львівелектротранс» найбільше втрачає грошей через зіткнення авто на трамвайних коліях: у Львові щодня кілька таких ДТП

У першому кварталі у ЛКП «Львівелектротранс» зафіксовано 221 затримку в русі трамваїв і тролейбусів не з вини підприємства. Внаслідок цих затримок електротранспортники втратили близько 180 годин робочого часу, що становить понад сімсот оборотних рейсів, -- повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Найдовша затримка, тривалістю 3 години 40 хвилин, була зафіксована 31 березня на вулиці Шевченка. Виникла вона у зв’язку з ремонтними роботами, які проводили на цій ділянці працівники «Водоканалу». І хоча трамваї сьомого маршруту, поки здійснювалися ремонтні роботи, не простоювали – диспетчер служби руху розпорядилася скерувати “сімку” на інший маршрут – виручка на маршруті того дня суттєво впала, -- скаржаться комунальники.
«Найчастіше електротранспорт простоює через зіткнення на трамвайній колії автотранспортних засобів, – повідомила інженер з руху ЛКП «Львівелектротранс» Валентина Захарова. – Таких пригод трапляється по кілька щодня. Поки представники ДАІ з’ясовують обставини пригоди, підприємство втрачає доходи. Найгірше, що ніхто ніколи цих втрат не відшкодовує, хоча деякі винуватці пригод не проти компенсовувати завдані підприємству збитки. Однак механізм таких відшкодувань відсутній».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ