Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Львівелектротранс” обіцяє у лютому проплатити за електроенергію як за 2 місяці

Боргів за електроенергію за 2006 рік, а також за січень 2007 року МКП „Львівелектротранс” не має – заявив сьогодні, 1 лютого, на прес-конференції директор ЛКП „Львівелектротранс” Олег Білокурий.
 За його словами, з держбюджету недостатньо погашають витрати підприємства на пільговий проїзд. Як він зазначив, у Львові 60% пасажирів електротранспорту є пільговиками.
За словами начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міськради Миколи Шкургана, протягом року на пільгові перевезення підприємство витрачає 35 млн грн, з яких 20 млн грн мають компенсуватися з держбюджету. Держава заборгувала „Львівелектротрансу” з 1999 року по 2005 рік 71 млн грн. „Такої заборгованості не було б, якби держава вчасно виділяла кошти”, – сказав Микола Шкурган. Він також зазначив, що міська рада за перевезення таких пільгових категорій, як учні та студенти, погашає 100% з міського бюджету. „Краще було б, коли з державного бюджету виділяли кошти і надавали їх пільговим категоріям, які б в електротранспорті повністю оплачували проїзд”, – зазначив Олег Білокурий. Директор ЛКП „Львівелектротранс” просить не відключати підприємство від електропостачання та пообіцяв, що в лютому буде сплачено за спожиту електроенергію, як за два місяці разом.
Нагадаємо, учора у ВАТ „Львівобленерго” заявили, що з 1 лютого ”Львівелектротранс” може залишитися без електроенергії, оскільки станом на 29 січня 2007 року заборгувало „Львівобленерго” 498 тисяч 128 гривень.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ