Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Львівгазвидобування» ввело в експлуатацію свердловину на Летнянському родовищі

ГПУ «Львівгазвидобування» ввело в експлуатацію газову свердловину, яку було відновлено з ліквідованих на Летнянському родовищі. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі ДК “Укргазвидобування”.
За словами начальника центру зв’язків з громадськістю та ЗМІ «Укргазвидобування» Геннадія Коваля, свердловина, яка введена в експлуатацію, буде давати 30 тис. кубометрів газу на добу. Загалом на Летнянському родовищі діючих свердловин 23. Летнянське родовище відкрите з 1987 року.
Всього з початку року «Львівгазвидобування» ввело  в експлуатацію 9 свердловин.
Загалом у жовтні ДК «Укргазвидобування», крім свердловини на Летнянському родовищі, ввела в експлуатацію чотири нові свердловини, у тому числі три газові та одну нафтову. За рахунок введення в експлуатацію нових свердловин щодобовий видобуток газу збільшився на 0,3 млн куб. м. Нові газові свердловини введено на Кобзівському, Єфремівському (ГПУ «Шебелинкагазвидобування»), Валюхівському (ГПУ „Полтавагазвидобування”) і одну нафтову свердловину на Тимофіївському родовищах (ГПУ „Полтавагазвидобування”).
Всього з початку року ДК «Укргазвидобування» ввело в експлуатацію 60 свердловин. З них 49 газових свердловин: ГПУ «Полтавагазвидобування» - 18 свердловин, ГПУ «Шебелинкагазвидобування» - 17, ГПУ «Львівгазвидобування» - 9 та ГПУ «Харківгазвидобування» - 5 свердловин. Крім цього, з початку року підрозділами Компанії введено в роботу 11 нафтових свердловин.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ