Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Львівгазвидобування» ввело в експлуатацію свердловину на Локачинському родовищі

В травні цього року  ГПУ «Львівгазвидобування» ввело в експлуатацію додаткову свердловину на Локачинському родовищі. Про це «Гал-info» повідомив начальник ГПУ «Львівгазвидобування» Роман Дідусь.

          За його словами, потужність додаткової свердловини на Локачинському родовищі 30 тис. кубометрів на добу.
У 2006 році “Львівгазвидобування” планує інвестувати у промислове будівництво 105,55 млн грн, збудувати та ввести в експлуатацію 18 нових свердловин, збудувати 2 установки підготовки нафти та 1 установку з підготовки газу, а також 4 компресорні станції.
  За 2005 рік ГПУ “Львівгазвидобування” видобуло 1,084 млрд кубометрів природного газу, 1,223 тис. тонн газового конденсату та 1096 тонн нафти. На електроустановці Локачинського газового родовища було вироблено 66 млн 381 тис. кіловатт-годин електроенергії при плані 63 млн 737 тис. кіловат-годин. Валовий обсяг продукції ГПУ “Львівгазвидобування” за 2005 рік перевищив 100,7 млн грн, 91,8 млн грн, з яких припадає на газ.
 ГПУ “Львівгазвидобування” було створено у 1999 р. В його структуру входить 5 газопромислів. Станом на кінець 2005 року управління розробляє 34 родовища та експлуатує понад 400 свердловин. В експлуатації управління також є 8 установок комплексної підготовки газу, 36 установок попередньої підготовки газу та 3 пункти збору нафти. Окрім того, на балансі “Львівгазвидобування” знаходиться 26 газорозподільних станцій, через які газ надходить до споживачів безпосередньо з родовищ. „Львівгазвидобування” здійснює видобуток газу на території п’яти областей Західної України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ