Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Львівобленерго” відтермінувало на 3 місяці припинення електропостачання МАФів, які не мають чинних договорів оренди земельних ділянок

„Львівобленерго” пішло назустріч міській владі Львова та власникам малих архітектурних форм і відтермінувало на 3 місяці дії щодо припинення електропостачання МАФів, які не мають чинних договорів оренди земельних ділянок. Про це повідомили у відділі корпоративних зв’язків “Львівобленерго”.
13 січня 2009 року „Львівобленерго” отримало офіційний лист від Департаменту економічної політики Львівської міськради з проханням призупинити дії по припиненню електропостачання МАФам, з якими буде укладено договори оренди земельних ділянок – це близько 1 400 МАФів.
Нагадаємо, що відповідно до умов договорів між споживачами та «Львівобленерго» в листопаді 2008 року підприємство повідомило власників МАФів про закінчення терміну дії договорів з 31 грудня 2008 року у зв’язку з відсутністю чинних договорів оренди земельних ділянок. Станом на сьогодні власники МАФів не надали документів, які б підтвердили право на користування земельними ділянками на 2009 рік.
„Львівобленерго” наголошує, що відтермінування дій щодо припинення електропостачання повністю або частково стосується лише тих МАФів, з якими буде укладено договори оренди земельних ділянок на 2009 рік. У випадку, якщо МАФом допущені інші порушення ПКЕЕ та договірних відносин, Товариство згідно з чинним законодавством зобов’язане припинити повністю або частково електропостачання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ