Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Львівоблплодоовоч» 20 червня проведе загальні збори акціонерів

ВАТ  «Львівоблплодоовоч» 20 червня проведе загальні збори акціонерів. Про це «Гал-info» повідомили в правлінні компанії.
На порядок денний загальних зборів акціонерів буде винесено: звіт правління про підсумки фінансового-господарської діяльності, визначення основних напрямків діяльності товариства на поточний рік, звіт спостережної ради, звіт ревізійної комісії, висновок ревізійної комісії щодо фінансової звітності товариства за 2005 рік, затвердження звіту правління та результатів діяльності товариства за 2005 рік, затвердження фінансової звітності товариства за 20005 рік та зміни у складі виборних органів товариства.
ВАТ «Львівоблплодоовоч» є одним з найбільших учасників ринку оренди складських приміщень на Західній Україні. Основні техніко-економічні характеристики господарства ВАТ «Львівоблплодоовоч» площа земельної ділянки - 125797 м. кв, площа існуючих складів - 22000 м. кв, загальна площа адміністративного корпусу - 4855,9 м. кв. Статутний капітал «Львівоблплодоовоч» - 101,0 тис. грн
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ