Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львіврада затвердила програму профілактики злочинності

Під час пленарного засіданнясесія Львівської міської ради 67 голосами прийняла ухвалу «Про затвердження Комплексної програми профілактики злочинності у м. Львові на 2013-2015 роки», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Основним стратегічним завданням цієї програми є забезпечення профілактики злочинності та сприяти подальшому вдосконаленню практичної діяльності органів влади у цьому напрямку. Ухвалення цієї програми - це є перший етап. Другим етапом буде розпорядження міського голови, яким буде створено робочу групу, в яку будуть включені депутати міської ради, представники міліції, і ми конкретно по кожному пункту будемо розробляти заходи і будемо передбачати на це кошти», - проінформувала під час доповіді ухвали керуючий справами виконкому Львівської міськоїради Марта Литвинюк. 

Ухвалою передбачено, що до 1 липня 2013 року виконавчі органи Львівської міської ради мають розробити план заходів щодо впровадження Комплексної програми профілактики злочинності у м. Львові на 2013-2015 роки та подати його на погодження постійній комісії депутатської діяльності та законності. Водночас, як йдеться в ухвалі, щорічно двічі на рік про хід виконання програми залучені до процесу інстанції звітуватимуть міському голові Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ