Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина хоче ще два пункти пропуску на кордоні

На Львівщині у 2014 році передбачається збільшення пунктів пропуску через державний кордон та ініціювання ділових поїздок іноземців, які є потенційними інвесторами. Про це йшлося під час підсумкової наради департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської облдержадміністрації, що відбулась під керівництвом першого заступника голови ОДА Олексія Сторчила, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, заплановано звернутися до Кабінету Міністрів України щодо відкриття чергового пункту пропуску Белз-Будинін на українсько-польському кордоні та пішого переходу у ПП “Смільниця”.

Перший заступник голови ОДА доручив провести роботу щодо комплексної популяризації туристично-рекреаційних можливостей районів для залучення туристів в регіон та інвестиційних коштів у розвиток сфери послуг та інфраструктуру, а також скоординувати роботу департаменту з новоствореним відділом інвестицій облдержадміністрації.

Також під час наради повідомили про основні заплановані заходи, спільні з Представництвом МЗС у Львові. Так, у 2014 році відбудеться офіційне відкриття Почесного консульства Болгарії у Львові та Почесного консульства Вірменії в Тернополі, підготовка до ХІV Міжнародного економічного форуму, продовження діалогу з консульським корпусом Львова для належної організації заходів з відзначення 200-ліття від дня народження Т.Шевченка та відзначення 100-річниці Першої світової війни.

О.Сторчило наголосив, що пріоритетним заходом залишається програма з відзначення 200-ліття від дня народження Т.Шевченка, зокрема – підготовка візиту делегації Львівської області до Санкт-Петербургу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ