Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Львівщина і Австрія планують поновити угоду про співпрацю

Голова Львівської обласної ради Олег Панькевич зустрівся з Почесним консулом Австрійської Республіки у Західній Україні Ярославом Наконечним, повідомила прес-служба Львівської облради.

Під час зустрічі йшлося про підготовку до візиту на Львівщину Надзвичайного та Повноважного посла Австрії в Україні Вольфа Дітріха Хайфа. За інформацією Почесного консула Австрійської Республіки у Західній Україні Ярослава Наконечного, такий ознайомлювальний візит до нашої області планується у січні цього року.

Окрім того, під час зустрічі у Львівській обласній раді Олег Панькевич та Ярослав Наконечний обговорили напрямки співпраці Львівщини з Австрією, зокрема наголошувалося на активізації співробітництва в економічній галузі. Прикладом встановлення тісніших контактів може стати поновлення Угоди про співпрацю між Львівщиною та з однією із земель Австрійської Республіки. Така угода між Львівщиною та Федеральною землею Штирія була підписана ще у 2004 році і передбачала розвиток співробітництва в галузях економіки, охорони навколишнього середовища та енергетики, сільського господарства, розвитку туризму, державного управління, культури та туризму.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ