Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівщина отримала від держави 25 млн грн на об’єкти інфраструктури, хоча розраховувала на 170 млн

Станом на сьогодні з державного бюджету для фінансування у будівництва та реконструкції інфраструктурних об’єктів до Львівської області надійшло 25 млн грн, хоча область розраховувала на 170 млн грн. Про це сьогодні, 11 листопада, під час брифінгу повідомив голова бюджетної комісії Львівської облради Ярослав Качмарик.

«Приймаючи бюджет розвитку у сумі 16, 5 млн грн, ми очікували, що до них додамо ще 170 млн грн державних коштів і це буде значний обсяг для фінансування будівництва та реконструкції інфраструктурних об’єктів на Львівщині. Однак, на сьогодні з державного бюджету надійшло лише 25 млн грн. Відтак, ми очікуємо, що решта коштів з очікуваних від держави 170 млн грн до кінця року ще будуть надходити», – наголосив Ярослав Качмарик.

Голова комісії наголосив, що у області загалом об’єктів незавершеного будівництва є на 4 млрд грн. Часто починають нові об’єкти, не завершивши старі. Водночас, деякі зі старих об’єктів уже немає сенсу добудовувати, оскільки їх проекти морально застарілі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ