Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівщина перевиконала бюджет на січень на 15,9%

Згідно з інформацією Головного фінансового управління Львівської облдержадміністрації, протягом січня 2009 року до загального фонду зведеного бюджету Львівської області надійшло 163,2 млн. грн.. податків, зборів і неподаткових платежів, що становить 6,6% розрахункових показників Мінфіну та затвердженого обсягу у місцевих бюджетах на 2009 рік - повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації. Зокрема, із закріплених доходів план надходження за січень виконано на 115,9 %.
У порівнянні із січнем 2008 року, надходження до бюджету області збільшилися на 19,6 млн. грн. або 13,7%. Водночас, нижче середньообласного показника надходження до бюджетів мають міста Червоноград, Дрогобич, Львів та Жовківський, Сокальський, Яворівський, Городоцький райони області.
Окрім цього, до Державного бюджету на 1 лютого мобілізовано доходів в сумі 347,5 млн. грн. або 99,2% до плану, від яких відраховано місцевим бюджетам області дотацію вирівнювання в сумі 169 млн. грн. Зокрема, на 22,2 млн. грн. або 14,2% не забезпечено виконання планових завдань митними органами, а податковими органами перевиконано на 20,7 млн. грн. або 11,2%.
В повному обсязі забезпечено виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ Львівщини, що фінансуються з місцевих бюджетів області, оплату спожитих енергоносіїв та проведено фінансування інших першочергових видатків.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ