Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівщина посіла четверте місце серед областей України за кількістю туристів, які виїхали за кордон у 2005 році

Згідно з аналізом статистичних показників за 9 місяців 2005 року, Львівщина у розрізі областей України посідає 6 місце за кількістю туристичних підприємств, що надавали   туристичні послуги (4,9% від загальної частки), а також за платежами до бюджету (2,9%). Про це „Гал-info” повідомили в управлінні культури та туризму Львівської ОДА.
Щодо інших показників, то серед областей України Львівщина посіла 9 місце за кількістю обслужених туристів (2,8%); 10 місце за кількістю іноземних туристів, яких обслужили туристичні підприємства Львівської області (1,7%); 4 місце за кількістю туристів, які виїхали за кордон (3,8%), а також за кількістю екскурсантів (5,7%); 15 місце за кількістю внутрішніх туристів (2,6%); 8 місце за обсягом наданих туристичних послуг (1,7%); 5 місце за середньою   обліковою кількістю працівників туристичної галузі (4,6%).
На 1 січня 2006 року ліцензіями на туристичну діяльність у Львівській області володіли 183 суб'єктів підприємницької діяльності. За видами ліцензій у Львівській області налічується: 71 туроператор, 10 - туроператорів внутрішнього туризму, 102 турагенти.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ