Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівщина потребує додаткового фінансування з Держбюджету на об'єкти Євро-2012

15 березня під головуванням заступника Міністра інфраструктури України Володимира Корнієнка відбулась відеоконференція на тему реалізації інфраструктурних проектів у 2012 році. У ній взяв часть заступник голови Львівської ОДА Володимир Губицький.

На відеоконференції Володимир Губицький зазначив, що завдяки підготовці до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року інфраструктура Львівської області досягла значного розвитку.

Завершуються роботи з реконструкції аеропорту та будівництва нового аеровокзалу державного підприємства «Міжнародний аеропорт Львів», приміщень комплексу Львівського залізничного вокзалу. Дякуючи державній підтримці, відремонтовані поточним ремонтом автомобільні дороги Львів-Шегині, Львів-Рава Руська та 235 об’єктів доріг комунальної власності у м. Львові та області.

Разом з тим, існує ряд проблемних питань, які на сьогодні потребують додаткового фінансування з державного бюджету, а саме незавершене будівництво автомобільних доріг області, в тому числі, що є об’єктами ЄВРО-2012, незавершене будівництво міжнародних пунктів пропуску через державний кордон. Існують також проблеми на автомобільному та залізничному транспорті, які необхідно негайно вирішувати. 

За результатами розгляду питань відеоконференції були відповідні доручення. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ