Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівщина ризикує здобути імідж області, яка не прийме жодного губернатора, – Горбаль

У кожного з голів Львівської ОДА, яких призначав Президент Янукович, були свої причини для того, щоб облрада оголосила недовіру, але у випадку з Михайлом Костюком я такого не очікував. Про це в коментарі Гал-інфо розповів народний депутат, голова Львівської ОДА у квітні-грудні 2010 року Василь Горбаль.

На думку політика, не завжди недовіра голові ОДА була пов’язана з тим, що він є представником президента в області.

«Мені оголосили недовіру через суміщення посад голови ОДА і народного депутата, а також через голосування за Харківські угоди. Що стосується Михайла Михайловича (Цимбалюка, - Ред.), то йому дорікали подіями 9 травня. У випадку з Михайлом Дмитровичем (Костюком, - Ред.) я думав, що такого не буде. Михайло Костюк ніколи не позиціонував себе як політик, він завжди був господарником. Його постать була певним компромісом для Львівщини», – зазначив Василь Горбаль.

Депутат вважає, що Президент Віктор Янукович обов’язково дасть оцінку тому, що відбулося у Львівській облраді.

Водночас Василь Горбаль переконаний, що у роботі ради потрібно шукати конструктив, адже Львівщина ризикує створити собі у Києві імідж області, яка не прийме будь-якого голову ОДА, якого призначить Президент Янукович, а це, своєю чергою, може позначитися на інвестиційному кліматі і загалом на ситуації в області.

«Ні в Тернопільській, ні в Івано-Франківській областях чомусь такого немає, Львівщина певною мірою унікальна, а це може означати, що діалог в області зірваний», – додав депутат.

Фото - religion.in.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ