Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщину представили на туристичному салоні - UITM’2019

Львівщину представили на туристичному салоні - UITM’2019
Львівщину представили на туристичному салоні - UITM’2019
Львівщину представили на туристичному салоні - UITM’2019
Львівщину представили на туристичному салоні - UITM’2019
1/2
Як розповіли Гал-інфо у прес-службі ЛОДА, сьогодні, 2 жовтня, у Києві стартувала головна подія туристичного сезону ʺосінь-зимаʺ 26 Міжнародний туристичний салон ʺУкраїнаʺ - UITM’2019.

Щорічно Міжнародний туристичний салон ʺУкраїнаʺ об'єднує основних гравців міжнародного та національного ринку туризму. 

На національному стенді України цьогоріч Львівщина презентує туристичний путівник ʺПерсональний гід Львівщиноюʺ, в якому зібрані основні туристичні локації, пропозиції сезонного та сімейного відпочинку, а також знайомить з бальнеологічними, гірськолижними курортами, еко-локаціями, національними парками та історичними містами області.

Заступник начальника управління туризму та курортів Тарас Лозинський презентував туристичні можливості Львівщини під час нетворкінгу туристичних міст та регіонів ʺНова роль Організацій управління дестинаціями (DMO) в процесі сталого розвитку територійʺ, де розглянули питання брендингу та маркетингу територій, якість та міжнародні стандарти, професійну підготовку кадрів та інвестиції в туристичну інфраструктуру. Модерував подію  Президент НТО України Іван Ліптуга.

ʺСьогодні ми робимо акценти на активний, зелений, гастрономічний та медичний туризм. Особливої уваги заслуговує розвиток медичного туризму, так як Львівщина має перспективи та можливості для цього. Активно здійснюємо промоцію області. Тільки за цей рік нам вдалося випустили 4 промо відео, туристичний путівник ʺПерсональний гід Львівщиноюʺ, інформаційни флаєр ʺMust visitʺ англійською, китайською та українською мовами. У першому півріччі 2019 року за сплатою туристичного збору Львівщина поступилась лише столиці України м Києву з результатом у 7,7 млн грнʺ, - наголосив Тарас Лозинський.

Цього року на виставці UITM, яка  служить ефективною міжнародною платформою для консолідації та спілкування професіоналів туристичної галузі з України та з-за кордону, представлено 12 національних стендів з Болгарії, Домініканської Республіки, Грузії, Єгипету, Індії, Китаю, Куби, Малайзії, Палестини, Польщі, Таїланду та України. Участь також беруть компанії з Бразилії, В’єтнаму, Греції, Італії, Кіпру, Литви, Перу, Португалії, Словаччини, Франції, Угорщини, Чехії, Японії.

На міжнародній виставці представлені 25 міст та регіонів України.

26 Міжнародний туристичний салон ʺУкраїнаʺ - UITM’2019 триватиме три дні і передбачає проведення туристичної виставки, понад 20 заходів ділової програми, а також B2B зустрічі міст та регіонів України з міжнародними байєрами з Азербайджану, Великобританії, Ізраїлю, Кувейту, Латвії, Литви, Німеччини, Польщі, Туреччини, Франції.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, можливості зони відчуження представили на туристичному салоні UITM.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ