Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівщину відвідали податківці зі всієї України

Наприкінці минулого тижня Львівщина приймала гостей зі всієї України – заступники голів обласних податкових адміністрацій зібралися на семінар-нараду у відділенні підвищення кваліфікації Західного регіону Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації керівних кадрів ОДПС України, яке розташоване в селі Майдан Жовківського району.
Мета зустрічі – розгляд підсумків фінансово-господарської діяльності органів ДПС за І півріччя і 8 місяців 2008 року та визначення пріоритетних напрямів подальшої роботи. Головував на нараді заступник Голови ДПА України В.Г. Ткачук.
Учасники наради детально розглянули результати роботи державних підприємств, що знаходяться у сфері управління ДПА України, запропонували заходи щодо збільшення доходів за рахунок їх комерційної діяльності. Заступник Голови ДПА України В.Г. Ткачук охарактеризував матеріально-технічну базу органів державної податкової служби – стан приміщень, автопарку, потребу у капітальних видатках, а також визначив перспективи у роботі підрозділів фінансового та господарського забезпечення. Адже ефективність діяльності органів державної податкової служби певною мірою визначається співвідношенням забезпечених ними надходжень до бюджету і витрат на утримання цих органів.
«Ми не випадково вибрали місцем проведення цієї наради Львівщину, оскільки ДПА у Львівській області нині є одним із найкращих регіональних підрозділів податкової служби в плані зміцнення матеріально-технічної бази та створення належних умов для податківців та платників, - зазначив заступник Голови ДПА України В. Ткачук. – Практично всі адміністративні приміщення податкової служби області є власністю Державної податкової адміністрації. Робота всіх підприємств, які сьогодні підпорядковані Державній податковій адміністрації у Львівській області, здійснюється виключно на прибутковій основі. Це є прикладом, як треба працювати іншим структурним підрозділам податкової служби України. Стосовно використання бюджетних коштів ДПА у Львівській області також є буквально у всьому зразком: бюджетні кошти витрачаються ретельно і правильно. Тут давно працює заступник Голови Роман Федорович Струк, який має надзвичайно серйозний досвід для того, щоб заступники голів обласних податкових адміністрацій взяли на озброєння ті позитивні моменти, які є в роботі Державної податкової адміністрації у Львівській області".
Вивчення досвіду львівських податківців гості з інших областей України закінчили оглядом матеріально-технічної бази ДПА у Львівській області, зокрема, державного підприємства "Управління по експлуатації адмінбудинків податкових органів Львівської області".
Про це «Гал-info» повідомили у відділі громадських зв’язків ДПА у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ