Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщину як туристичну дестанацію презентували на виставці China International Import Expo в Шанхаї

Керівник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталя Табака, учасник української делегації на China International Import Expo 2018, представила основні 3 причини, чому Львівщина має стати наступною туристичною дестинацією у Східній Європі для китайського турист.

Відтак, презентувала унікальні природні, культурні та лікувально-оздоровчі ресурси Львівської області, розповіла про традиції та гостинність, якими відзначається наш регіон. Під час виступу було продемонстровано промовідео із китайськими субтитрами, над яким у жовтні Львівська обласна державна адміністрація спільно працювали із cуспільно-культурним мультимедійним видання "Ukraïner", що здійснює експедиції Україною.

"Особливим зацікавленням серед візитерів користується медичний туризм - репрудоктологія та лікування стовбуровими клітинами, детокс програми. Львівщина має можливості стати чудовим місцем для рекреаційного відпочинку іноземних туристів. Ми запросили в гості туроператорів, які орієнтуються на виїзд в Європу для персонального ознайомлення із Україною та туристичними пропозиціями", - зазначила Наталя Табака.

Нагадаємо, що метою China International Import Expo 2018  є презентація іноземних товарів і послуг для ринку Китаю, зміцнення співпраці  іноземного і китайського бізнесу. Міжнародна виставка зібрала понад 100 країн учасників, які демонструють свої товари та послуги в 6 галузевих товарних павільйонах на площі майже 250 тис кв м. Відвідувачів налічується близько 150 тис осіб з Китаю та інших країн.  

Довідково:

Дестинація (лат. destino – "призначення", "місцезнаходження") – це географічна територія, яка є привабливою для туристів завдяки наявності унікальних або специфічних туристсько-рекреаційних ресурсів та відповідної інфраструктури, доведених до споживачів у вигляді готового туристичного продукту з метою задоволення їх найрізноманітніших потреб. Іншими словами, це місце призначення туриста, де він має реалізувати мету своєї подорожі. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ