Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Львівсільмаш» планують модернізувати або поетапно перенести за межі Львова

ВАТ „Завод „Львівсільмаш» планують модернізувати або поетапно перенести за межі Львова. Про це сказав в коментарі «Гал-info» представник трудового колективу у раді кредиторів Петро Онищак, відповідаючи на питання які плани розвитку планується реалізувати на підприємстві.
За його словами в вересні – жовтні цього року планується  провести ще одні збори акціонерів на яких розглянуть питання виведення підприємства з кризи та перспективи розвитку. Зокрема на базі  підприємства на вулиці Городоцькій планується створити євро – підприємство,  тобто модернізувати обладнання, запустити сучасні технології, для того щоб випускати продукції, яка б відповідала європейським стандартам. За попередніми підрахунками на переоснащення виробництва потрібно близько 10 млн грн. «Для модернізації планується залучати кошти реальних інвесторів або за рахунок внутрішніх резервів, а саме  шляхом укрупнення підприємства, тобто реалізації надлишкового майна підприємства. Головна програма не зупинити виробництво» - сказав  Петро Онищак.
Інший шлях розвитку Львівсільмашу – перенесення виробничої бази за межі Львова, а на матеріальній базі  заводу створити бізнес-центр. «Цей шлях є довгим і його будуть проводити поетапно» - сказав Петро Онищак.
Як повідомляло «Гал-info» 8 червня на зборах акціонерів обрали Спостережну раду у складі Сергія Немченка (спеціаліст Торгового дому «Укрсільгоспмаш»), Андрія Шерстка (директор Торгового дому «Укрсільгоспмаш»), Францішека Бушека (торговець цінними паперами чеської фірми „Іцеберг”), Адама Пастущака (заступник головного технолога «Львівсільмашу») та Наталю Горлач (керівник ЛРВ ФДМУ)). Також акціонери обрали ревізійну комісію, до складу якої увійшли представник за дорученням лізингової компанії «Украгромашінвест» та два представники трудового колективу – Юрій Вітик та Володимир Лань, останнього було обрано головою Ревізійної комісії.
Згідно з даними реєстрації акціонерів, на збори з’явилися акціонери, які сукупно володіють 54 205 255 акціями, тобто 69,51% статутного фонду ВАТ „Завод „Львівсільмаш”. Відповідно, збори були правомочними, оскільки за законом для кворуму потрібна присутність власників 60% акцій. Усього статутний фонд ВАТ „Завод „Львівсільмаш” поділений на 77 982 908 акцій, причому всі вони є у власності акціонерів. Загальна кількість акціонерів заводу – 4062 особи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ