Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Львівсільмаш” вже має Спостережну Раду, Ревізійну комісію, проте досі не має Голови правління

Сьогодні, 8 червня, відбулися загальні збори акціонерів ВАТ „Завод „Львівсільмаш”, під час якої було обрано  Спостережну раду та Ревізійну комісію. Зібрання зборів зініціював виконувач обов’язків керівника підприємства, а раніше керуючий санацією заводу Олег Кобельник у зв’язку з припиненням провадження справи про банкрутство заводу.

Основними питаннями порядку денного були обрання Голови правління, Спостережної ради та Ревізійної комісії. Пропозицію внести до порядку денного питання щодо звіту про фінансово-економічне становище „Львівсільмаша” у післясанаційний період Олег Кобельник відхилив ще на стадії підготовки порядку денного, а оскільки згідно із законодавством  збори акціонерів не могли вносити до порядку денного інших питань, то дізнатися про економічне становище підприємства акціонери не змогли.
Збори акціонерів обрали Спостережну раду у складі Сергія Немченка (спеціаліст Торгового дому «Укрсільгоспмаш»), Андрія Шерстка (директор Торгового дому «Укрсільгоспмаш»), Францішека Бушека (торговець цінними паперами чеської фірми „Іцеберг”), Адама Пастущака (заступник головного технолога «Львівсільмашу») та Наталю Горлач (керівник ЛРВ ФДМУ)). Також акціонери обрали ревізійну комісію, до складу якої увійшли представник за дорученням лізингової компанії «Украгромашінвест» та два представники трудового колективу – Юрій Вітик та Володимир Лань, останнього було обрано головою Ревізійної комісії.
Голову ж правління обрано не було. Збори акціонерів вирішили делегувати Спостережній раді обрати виконувача обов’язків голови правління. Голову ж правління домовилися обрати на наступних зборах.
Згідно з даними реєстрації акціонерів, на збори з’явилися акціонери, які сукупно володіють 54 205 255 акціями, тобто 69,51% статутного фонду ВАТ „Завод „Львівсільмаш”. Відповідно, збори були правомочними, оскільки за законом для кворуму потрібна присутність власників 60% акцій. Усього статутний фонд ВАТ „Завод „Львівсільмаш” поділений на 77 982 908 акцій, причому всі вони є у власності акціонерів. Загальна кількість акціонерів заводу – 4062 особи.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ