Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська Архідієцезія РКЦ у відзначенні річниці візиту Папи Івана Павла II обмежиться лише Божественною Літургією

27 червня 2006 року у Львівській Архідієцезії РКЦ відбудеться Божественна Літургія з нагоди п’ятої річниці візиту Папи Івана Павла II на Україну, зокрема, у Львів, — про це «Гал-info» повідомив нотарій Львівської Архідієцезії о. Мар’ян Сковира. За його словами, участь у Літургії візьмуть 11 єпископів РКЦ з усієї України.

«Очолить Літургію Кардинал Станіслав з Кракова (Польща), який був одним з найкращих друзів Понтифіка, — розповів о. Мар’ян Сковира. — Крім того, він виголосить проповідь про значення візиту Папи Івана Павла II на Україну».
Як зазначив нотарій Львівської Архідієцезії РКЦ, жодних мистецьких акцій, концертів тощо римо-католики не планують проводити.
Нагадаємо,  що 25 червня 2006 року у Львівській архієпархії УГКЦ в рамках відзначення річниці візиту Папи Івана Павла II урочистості відбудуться на площі перед Церквою Різдва Пресвятої Богородиці на Сихові, де Папа Римський зустрічався з молоддю; вони будуть продовженням тих заходів, які розпочалися у Києві 23 червня 2006 року, а саме: зустріч провідників всіх церков, виступ Президента України тощо. Зокрема, заплановано мистецьку виставку «Молодь для Папи», а також акафіст до Пресвятої Богородиці, Архієрейська Божественна Літургія, посвячення хреста, святковий концерт, Молебень до Христа-Чоловіколюбця та духовний концерт за участю тріо священиків «Новий час» та відомого співака Тараса Курчика.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ