Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Львівська бізнес-школа оголосила конкурс на отримання стипендії для молодих підприємців

У Львівській бізнес-школі стартує конкурс «Створюй інновації». Це конкурс на отримання стипендії для навчання на програмі магістерського рівня з інновацій та підприємництва (MSс in Innovations and Entrepreneurship) Львівської бізнес-школи УКУ (LvBS). Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на LvBS.

За 2 роки існування учасниками двох наборів Програми з інновацій та підприємництва стало понад сорок молодих людей з усієї України, які прагнуть реалізовувати власні інноваційні проекти. Програма пропонує інтерактивний формат навчання, майстер-класи з успішними підприємцями та керівниками, стажування в міжнародних і національних компаніях, менторство. За час навчання учасники здобувають прикладні знання, зокрема зі сфери фінансів, юриспруденції, економіки, маркетингу, проектного менеджменту, бізнес-комунікацій, особистісного розвитку, стратегій, управління інноваціями. Навчання скероване, щоб допомогти кожному розпочати власний стартап-проект.

«Бізнес без інновацій — як велосипедист без велосипеда. Він може бути сильним спортсменом, але без ровера далеко не заїде.  Інновації і бізнес-моделювання самі по собі не гарантують успіху, але їх вивчення та застосування гарантує, що вам вдасться швидше вчитися і розвивати свій бізнес краще за конкурентів», — вважає Жоао Пере Віана, викладач Програми, засновник інвестиційного фонду «LeonardShop».

Двоє учасників конкурсу «Створюй інновації», які виконають завдання найкраще, отримають стипендію, яка покриває половину вартості навчання на Програмі і становить 1400 євро. Інші двоє конкурсантів (наступні за рейтингом) отримають стипендію, яка покриє 25% від вартості навчання – 700 євро.

Учасники конкурсу повинні розробити бізнес-канву власного проекту (ідеї) за вказаною методикою на сайті ideas-lab.com.ua у розділі Road Map. Опісля конкурсанти мають зробити відеопрезентацію свого проекту. Автори 10 найкращих робіт, які потрапляють до фіналу, за рішенням журі конкурсу, презентуватимуть свої ідеї англійською мовою перед членами журі у Львові.

Що треба зробити, щоб стати учасником конкурсу:

1.Зареєструватись

Для реєстрації в конкурсі потрібно заповнити реєстраційну форму на сайті LvBS. Опісля учасникам надійде підтвердження реєстрації та інструкція щодо подальших дій.

2.Прописати бізнес-модель проекту

На сайті IdeasLab учасник повинен зареєструватись, побудувати бізнес-модель для свого проекту/ідеї, яку він хоче втілити. Це можна зробити за допомогою спеціального інструменту «The Business Model Canvas» на сайті IdeasLab у розділі Road map.

3.Зняти відео про свій проект

Після заповнення бізнес-канви, учасники конкурсу повинні зняти короткий відеоролик (не більше 2-х хв), у якому треба розповісти про: ідею свого проекту, його мету, цільову аудиторію.

4.Надіслати виконану роботу (заповнену бізнес-канву у форматі pdf або JPEG та відеоролик про свій проект, завантажений на youtube) на адресу [email protected].

Роботи приймаються до 1 квітня 2014 року. Експерти журі розглядають роботи і обирають 10 найкращих проектів, згідно зі встановленими критеріями. Результати півфіналу конкурсу будуть оголошені до 11 квітня 2014 року.

Додаткова інформація: [email protected], тел. +38 098 350 35 56

Детальніше про конкурс за посиланням:  http://lvbs.com.ua/uk/news/286 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ