Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівська «Енергія» за один крок від першого місця в чемпіонаті України з футзалу

У 14-му турі "Локомотиву" не вдалося взяти 3 очки у матчі з "ЛТК". Цим скористалася "Енергія", яка у двобої з "Єнакієвцем" продемонструвала не аби який характер. Лише у Івано-Франківську все пройшло більше-менш спокійно, пише офіційний сайт Федерації футболу України про черговий тур чемпіонату України з футзалу

"Локомотив" (Харків) 3-3 "ЛТК" (Луганськ)

Вдома Локомотив мав намір закріпити своє становище лідера, але гості з луганщини, не без допомоги долі, все-таки змогли здобути нічийний результат. Рахунок гри відкрив Олександр Кондратюк ударом у ближній кут. За 5 хвилин до перерви на удар відважився Дмитро Іванов і зрівняв рахунок, а згодом його партнер Артем Рось зрізав м’яч у власні ворота, погіршивши настрій команді перед перервою.

Проте у другому таймі він використав нагоду реабілітуватися за це, і рахунок став 2:2. За хвилину Кисельов знову вивів "Локомотив" вперед, але це був не останній гол у матчі. На останній хвилині Разуванов, після помилки харків`ян все ж зумів встановити нічию.

"Енергія" (Львів) 4-3 "Єнакієвець" (Єнакієво)

У Львові господарі видали не дуже видовищний перший тайм. "Єнакієвець" постійно пресингував суперника, але забити вдалося лише двічі − Замятіну та Волянюку. Єдина у першому таймі атака "Енергії" все ж дала результат і команди пішли на перерву.

На другу половину гри "Енергія" вийшла, як на останній бій та не відходила від воріт гостей. Така гра безперечно дала результат і "Енергії" вдалося переломити хід подій. Таким чином, від першої сходинки львів’ян відділяє лише один пункт.

"Ураган" (Івано-Франківськ) 1-0 "Кардинал-Рівне" (Рівне)

У Івано-Франківську місцевий "Ураган" приймав гостей з Рівного і свої три очки таки здобув. Команди грали дуже рівно та обережно. Варто відмітити захисні дії обох колективів, бо до насправді небезпечних моментів у матчі доходило дуже рідко.

Своєю нагодою забити супернику скористався Павло Будняк, який на 34-й хвилині відправив м’яча за спину Дєнюжкіну. Останній вже за дві хвилини був вилучений з поля за фол останньої надії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ