Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівська філармонія відкриє свої таємниці

19 січня можна буде оглянути відновлені фасади та інтер’єри Львівської обласної філармонії в супроводі музикознавця Данути Білавич. Початок заходу о 16:00. Тривалість: 1 год. 30 хв. Про це повідомила прес-служба Львівської філармонії.

На учасників чекають відновлені фасади та інтер'єри одного із найкращих концертних залів міста, який був зведений більш ніж століття тому у витонченому сецесійному стилі. Свого часу тут виступали Соломія Крушельницька, Олександр Мишуга, Ріхард Штраус, Борис Лятошинський, Альфред Шнітке та Кшиштоф Пендерецький.

Ця розкішна споруда відкриє для свої таємниці. Модна буде побувати за кулісами сцени, відвідати кабінет Мирослава Скорика, оглянути внутрішній дворик філармонії та не лише... А також дізнатись, яким чином перший концерт Львівської філармонії відбувся в театрі графа Скарбка, коли в її нинішньому приміщенні діяв кінотеатр та чому мовчить її найбільший музичний інструмент – орган.

Про це і не тільки розповість відомий музикознавець, старший науковий працівник музею ім. Соломії Крушельницької Данута Білавич.

Після екскурсії можна буде відвідати концерт «Музика українського кіно» (для учасників екскурсії – квитки на цей концерт зі знижкою).

Вартість екскурсії за попередньої оплати: 35 грн./ос.; за оплати на місці: 45 грн/ос.

Додаткова інформація: менеджер Андрій 260-04-10, (097)-346-38-51 (063)-628-68-39, (050)-714-06-22.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ