Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська філія ВАТ “Укртелеком” покращила роботу інформаційно-довідкової служби “09”

Львівська філія ВАТ “Укртелеком” оновила роботу інформаційно-довідкової служби “09” за допомогою впровадження системи автоматизації роботи.
Тепер в централізованій інформаційній базі даних “09” зберігаються дані про номери телефонів абонентів Львівської філії ВАТ “Укртелеком”, абонентів недержавних телефонних компаній та відомчих АТС Львівської області, а також інформація про види діяльності та послуги, які надаються різними підприємствами та установами області.
 Окрім цього, абонентам “Укртелекому” у Львові надаються платні довідково – інформаційні послуги. А саме довідки про назви вулиць Львова на сьогодні і в минулому, їх знаходження, приналежність до поштових індексів і адміністративних районів, проїзд міським електротранспортом за певною адресою, а також номери телефонів підприємств за видами діяльності.
В цілому система налічує 52 автоматизованих робочих місця, розташованих у Львові та всіх районних центрах області, які  об’єднані в спільний інформаційний простір за допомогою корпоративної мережі, що дозволяє операторам інформаційно – довідкових служб філії надавати інформацію про абонентів Львівської області незалежно від місця звернення споживача.
Про це повідомляють на сайті ВАТ “Укртелекому”. 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ