Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська фірма «Едельвейс» є відповідачем у справі щодо необґрунтованого підвищення цін на медикаменти

Антимонопольний комітет України додатково залучив львівське приватне торговельно-посередницьке мале підприємство фірму «Едельвейс» як відповідача у справі щодо необґрунтованого підвищення цін на медикаменти. Про це повідомила прес-служба АМКУ.
Як зазначив виконувач обов’язків Голови Комітету Олександр Мельниченко, до справи додатково залучено 8 оптових постачальників лікарських засобів. Крім львівської фірми, це - ТОВ «Донфармхолдінг» та «ФРА-М» (м. Донецьк), київські ТОВ «Фармако», «Фалбі», «Галафарм» та «Інтерфарма-Київ», а також харківське ТОВ «Фіто-Лек».
Відтак, на сьогодні Комітет розслідує діяльність 15 оптових постачальників медикаментів, в діях яких зафіксовано ознаки порушення конкуренційного законодавства.
Крім того, в.о. Голови Комітету повідомив про наміри ретельно дослідити діяльність аптечних мереж найближчим часом. Це буде наступним етапом у розслідуванні Комітетом необґрунтованого підвищення цін на ліки.
Нагадаємо, 16 жовтня 2008 АМКУ розпочав розслідування у справі необґрунтованого підвищення цін на лікарські засоби. 20 листопада 2008 Комітет провів слухання у справі за участю власників та керівників найкрупніших оптових фармацевтичних компаній та 26 листопада – з власниками та менеджерами найбільших аптекарських мереж і представниками професійних аптечних асоціацій. 24 грудня 2008 до цієї справи було залучено 7 підприємств.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ