Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська ХДС підтримала Ющенка, а київська - Тимошенко

Львівська обласна організація партії Християнсько-Демократичної Союз провела позачергову конференцію, на якій прийняла рішення підтримати на президентських виборах кандидата Віктора Ющенка. Про це повідомив сайт Віктора Ющенка.

“Зараз важливо не обміняти свободу на мішок “добробуту”, який щедро обіцяють виборцям всі, хто претендує на найвищу посаду в Українській Державі”, - йдеться у резолюції.

Зокрема, львів’яни звертають увагу, «що головною причиною безладу та правової анархії в нашій державі (яка в свою чергу спричиняє сваволю владоможців) є бажання сил, які опанували законодавчу владу, підігнати Конституцію під свої  корисливі тимчасові потреби”.

“Ми є очевидцями, що Віктор Ющенко не обіцяє – він просто робить. Віктору Ющенку Україна болить, це в нього щиро - українство, демократія,  державність. Приховати цього неможливо”, - йдеться у заяві.

“Саме Віктор Ющенко почав вперше за історію незалежної України підіймати на державному рівні питання про формування національної свідомості, відновлення історичної пам’яті. Саме Ющенко привернув увагу світового суспільства до Голодомору в Україні, відновив історичну справедливість щодо УПА. Президент повернув нам Батурин, Чигирин, його зусиллями повністю реалізований грандіозний гуманітарний проект «Мистецький Арсенал». Саме за його каденції ми відчули себе українцями, бо та нація, яка не пам’ятає і не цінує своєї великої історії – немає і майбутнього», - наголошують члени Львівської ХДС.

Позиція Ющенка, на яку він пристав у російсько-грузинському конфлікті, свідчить про те, що він – великий Президент.

Також львів’яни відзначили його кроки на шляху до поєднання Церков: “Це дії, які творять сучасну українську націю, а не «біомасу», якою можна маніпулювати за допомогою гречки та прального порошку”.

“Він зробив усе, щоб не довести Україну до громадянської війни і щоб не втратити головні завоювання Майдану – свободу і демократію. Віктор Ющенко, по суті, залишився одним з небагатьох політиків, які не здають задекларовані в документах та законах зовнішньополітичні пріоритети”, - йдеться у резолюції.

Додамо, що з'їзд ХДС підтримав Тимошенко. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ