Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Львівська хвиля": пряме включення із дерева в «Ніч гніву», сповідь Кузьми в прямому ефірі, радіо марафони на адреналіні

Так виглядає 23 роки успіху. На "Львівську хвилю" приїхали по досвід студенти з усієї України, в рамках навчання у проекті «Вільна школа журналістики».

«Вільна школа журналістики за допомогою агенції «Перфектні рішення» спланували подорож для студентів, які навчаються в Києві, щоб вони подивилися, як працюють їх колеги. Майбутні журналісти розуміють, що приїхали на одну з провідних, одну з найкращих радіостанцій Західної України», – зазначив засновник Вільної школи журналістики Дмитро Раімов.

Ведучі «Львівської хвилі» Андрій Великий, Влодко Лучишин, Галинка Лірник та Віра Пузенко провели майстер-класи, розповіли про особливості роботи на регіональній радіостанції, а також поділилися враженнями від зустрічей із зірками.

Цікавились стосунками радіоведучих із Андрієм Кузьменком, який нагадаємо був частим та бажаним гостем на радіо «Львівська Хвиля». «Завжди приємно ділитися досвідом. А особливо, коли люди відкриті для пізнання до чогось нового та цікавого, коли вони ставлять запитання, коли влучні запитання. Думаю що Вільна школа журналістики підготує сильних журналістів, тому що потенціал є хороший», - впевнена Галинка Лірник.

Задоволені студенти хочуть повернутись до Львова, розповідає Оксана: «Дуже приємно, що першою медіа структурою, куди ми завітали, стала «Львівська хвиля». Дійсно цікаво поспілкуватися з ведучими, які поділились своїми секретами. Як розговорити співрозмовника, як вести прямі включення під час ектримальних подій, як зорієнтуватись у великому обсязі інформації і виокремити найцікавіше для слухача. Як готувати матеріали з трагічних подій, подати слухачам оперативну інформацію і залишитись «людиною».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ