Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська медицина готується до Євро-2012 за досвідом інших країн

Медичне забезпечення Євро-2012 у Львові базується на вивченні досвіду проведення чемпіонатів у інших країнах. Про це повідомив керівник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

«Відповідно до специфіки нашої галузі, ми повинні бути готовими надавати допомогу за будь-яких обставин 24 години на добу. Але такий серйозний захід, як єврочемпіонат, вимагає, звісно, серйозної підготовки.

Ми розробили концепцію медичного забезпечення Євро-2012 у м. Львові. Розробка внутрішньої частини цієї концепції базувалася на вивченні досвіду проведення чемпіонатів у інших країнах, а також з врахуванням масштабностіподій і тої кількості людей, які, як очікується, приїдуть до нашого міста. Ми виділили 4 складові медичного забезпечення в часі чемпіонату: це щоденна допомога мешканцям і гостям міста, гарантування безпеки перебування в місцях масового скупчення людей (в першу чергу на стадіоні та фан-зоні), дії медичних сил під час виникнення надзвичайних ситуацій, а також медичне забезпечення почесних гостей чемпіонату.

Протягом того часу, відколи наше місто почало готуватися до чемпіонату, було проведено масштабні роботи у двох базових лікувальних закладах – 8-й міській клінічній лікарні та Львівській міській лікарні швидкої медичної допомоги. У 8-й лікарні, яка є найближчою до стадіону та фан-зони, створено відділення нейрохірургії, мікрохірургії ока, травматологічний пункт, збільшено кількість ліжок інтенсивної терапії. У лікарні швидкої медичної допомоги створюємо відділення невідкладної допомоги», - повідомив начальник управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ