Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська мерія оголошує конкурс для операторів паркування

Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради пропонує юридичним та фізичним особам взяти участь в конкурсі на надання послуг з паркування автотранспорту на території м. Львова у 22 зонах паркування. Конкурс проводитимуть у два етапи: 3 та 4 лютого о 12.00 годині, -- повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Як повідомили в управлінні транспорту та зв’язку, у минулому році було проведено 3 конкурси на визначення операторів паркування, в результаті якого кількість паркомісць у Львові збільшилася на 988.
За словами головного спеціаліста управління транспорту та зв’язку Сергія Жука, у Львові налічується 4768 паркомісць, з них 624 призначені для службового автотранспорту та 134 – для таксі.
На території Львова плата за паркування становить 1 гривню за 1 годину паркування, з якої 0,51 грн – збір за паркування, який надходить до міського бюджету, та 0,49 грн – послуги оператора, який забезпечує збір коштів за паркування. У минулому році від плати за паркування до міського бюджету надійшло понад 2 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ