Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська мерія повідомить про міські фестивалі та свята туроператорів Львова, України та країн Європи

Відтепер Львівська міська рада інформує туристичних операторів Львова, України та країн Європи, а також готелярів і рестораторів про міські фестивалі та свята, які будуть проходити в місті протягом року. Відтак, Управління культури та туризму ЛМР надсилає на електронні адреси туроператорам буклет про міські події протягом року, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Також одним з інструментів інформування є електронна версія ОТ-ОТ www.ot-ot.lviv.ua, друкована версія буклету ОТ-ОТ, який безкоштовно розповсюджується у місті. Перелік усіх міських подій можна бачити на сайті управління культури та туризму www.ct.lviv.ua.  

 

Для того, аби збільшити потік туристів до Львова,  в місті створено робочу групу з кластеру туризму. У таку робочу групу входять представники туристичного кластеру Львова.

 

Як повідомили у туристично-інформаційному центрі міста, здебільшого на свята до Львова приїздили туристи з інших міст України, зокрема: Харкова, Києва, Тернополя, Полтави, а також Львів відвідали туристи з США, Німеччини та Польщі.

Загалом на міські свята до Львова приїздить в середньому від 5 тис. туристів.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ