Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська мерія зобов’язалася замінити електромережу в будинках на площі Ринок на нову, напругою у 380 вольт

Обленерго та міська влада зобов`язалися покращити електропостачання міста. Керівництво підприємства, а також представники міста і області домовили про співпрацю під час наради у Львівській ОДА -- повідомляє відділ корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.
Зокрема саме „Львівобленерго” зобов’язалось забезпечити виконання інвестпрограми Товариства на 2008 рік в повному обсязі, покращити якість технічного обслуговування мереж міста, створити запас силових трансформаторів напругою 6/0,23кВ для оперативної заміни у аварійних випадках, забезпечити реалізацію програми заміни перевантажених трансформаторів у підстанціях міста, виконати роботи із заміни та прокладення додаткових кабельних ліній по вул. Куліша, Шпитальній, Джерельній, Санській, виконати будівельно-монтажні роботи для введення РП-6кВ (розподільчого пункту) у приміщенні Головної пошти для резервування електропостачання центральної частини міста Львова.
Львівська міськрада має вирішити питання передачі на баланс ВАТ "Львівобленерго" безгосподарних, а також тих електромереж, які ніким не обслуговуються, зокрема у переданих до комунальної власності відомчих житлових будинках та виконати роботи із заміни внутрішньобудинкових електромереж на пл. Ринок з прилеглими вулицями (це 285 будинків) з одночасним їх переведенням на напругу 380В. Окрім того, Львівська міськрада повинна затвердити остаточний перелік об’єктів, які планується спорудити (реконструювати) у м. Львові до Євро-2012 з визначенням електричних навантажень; посприяти у оформленні відводу земельних ділянок для спорудження нових та розширення існуючих підстанцій, забезпечити виконання модернізації електрообладнання Львівської ТЕЦ-1.
ВАТ „Львівобленерго” запропонувало провести окреме засідання Львівського міськвиконкому для розгляду та прийняття заходів щодо протизаконної забудови в охоронних зонах електромереж, як це передбачено Протоколом наради з питань енергозабезпечення Західного регіону України від 2 березня 2007 року за участю міністра палива та енергетики України і міського голови Львова.
Львівська облдержадміністрація, згідно з пропозиціями Товариства, сприятиме у виділенні земельної ділянки в с. Березівка для будівництва нової ПС 110/35/10кВ і у вирішенні питань розчистки трас ліній електропередач, які проходять у лісових насадженнях.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ