Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівська міліція перекрила «сімейний» канал постачання наркотиків з Польщі

Працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків Головного управління МВС України у Львівській області під час реалізації оперативно-розшукових матеріалів затримали наркоділка – 36-річного безробітного місцевого жителя. Під час проведення санкціонованого обшуку в його квартирі було вилучено наркотичні та психотропні речовини , вартість яких, за цінами "чорного ринку", становить 100 тисяч гривень, – повідомили у ДЗГ та МД МВС України.
 

Серед вилученого - 250 грамів амфетаміну, десять грамів героїну, п'ять грамів метадону, 21 таблетку «Екстазі», шість грамів марихуани, електричні ваги для зважування наркотичних речовин, золоті вироби і кошти на суму 25 тисяч гривень.

Наркозбувача заарештовано.

 

Наразі встановлено, що психотропи та наркотичні засоби затриманому поставляв його рідний брат, який проживає у Республіці Польща.

 

За цим фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.307 "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів" КК України.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ