Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська міліція розкрила всі злочини, скоєні торік проти іноземців

Сьогодні, 2 лютого, виконувач обов'язків МВС Юрій Луценко перебуває з робочою поїздкою на Львівщині. «Особливо актуальним у контексті проведення у Львові «Євро-2012» є те, що в області було розкрито всі злочини проти іноземців, скоєні торік», – зазначив виконувач обов'язків міністра внутрішніх справ України.

Ю.Луценко зустрівся з особовим складом Головного управління МВС України у Львівській області. Він зазначив, що в регіоні є позитивні напрацювання в боротьбі із злочинністю. Зокрема, ефективно спрацювала міліція Львівщини з протидії наркозлочинності, організованій та вуличній злочинності. А серед торішніх здобутків  львівських оперативників – розкриття пограбувань банківських установ та інших зухвалих резонансних злочинів, серед яких і такі, що були скоєні проти іноземних громадян.

 Ю. Луценко відзначив правоохоронців, котрі розкрили та розслідують складні економічні злочини, сума збитків за якими сягає понад мільйон гривень. Найкращим працівникам міліції області виконувач обов'язків міністра вручив грамоти, відомчі відзнаки та присвоїв чергові спеціальні звання.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ