Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівська міліція розслідує завищення цін на ямковий ремонт

У результаті перевірки діяльності Служби автомобільних доріг у Львівській області, котру ініціював голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, в обласному управлінні МВС України порушили кримінальну справу за фактом завищення цін на поточний ямковий ремонт на дорогах області. На разі триває досудове розслідування кримінального правопорушення, пов’язаного із зловживанням службовим становищем (ч.3 ст. 191 КК України), повідомила прес-служба Львівської ОЛДА.

Нагадаємо, що ще 15 червня голова ОДА звернувся до керівництва обласного управління МВС України щодо розслідування діяльності дорожніх служб, які здійснюють ямковий ремонт автомобільних доріг області. Тоді його увагу зосередила необґрунтована вартість такого ремонту, яка за один метр квадратний становила від 270 до 400 грн. А відтак Олег Синютка звернув увагу правоохоронців на необхідності перевірки фактичної вартості ямкового ремонту, який здійснювався на замовлення Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Разом з цим, варто зазначити, що правоохоронці відкрили ще ряд кримінальних проваджень за фактами безпідставного завищення цін на поточний ремонт. Зокрема, це стосується автомобільної дороги загально користування державного значення Львів-Тернопіль, де допущено розтрат на суму 185 тис. грн., а також підробки відомостей при виконанні поточного ремонту вулиць та доріг та Самбірщині.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ