Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівська міліція впіймала на гарячому грабіжника, що вдирався у ювелірну крамницю

Ювелірну крамницю, що на вулиці Городоцькій у Львові, «штурмував» нічний злодій. Озброївшись ломом, він за лічені хвилини знешкодив «ревуна» та виламав три замки. Втім, добратись до прикрас все ж не встиг – завадили правоохоронці. Про це Гал-інфо повідомили у ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

 

Щойно злодій став ломитись у двері – на центральний пульт Державної служби охорони надійшов сигнал. Крадій про це, вочевидь, навіть не здогадувався.

 

Тим часом, попри заметіль та ожеледицю, на місце виклику мчала група затримання. Вже під’їжджаючи до ювелірки, охоронці побачили, що хтось таки намагався проникнути в магазин.

 

Начальник Галицького відділу Державної служби охорони у місті Львові половник міліції Іван Мричко розповів, що крадій встиг знешкодити «ревуна», зламав ролокасету вхідних дверей  та серцевини замків, навіть добрався до решітки. Та довести задумане до кінця так і не встиг.

 

На місце події прибули правоохоронці. Вони швидко вискочили з машини й забігли у найближчий провулок. Там помітили підозрілого чоловіка. Побачивши працівників міліції, він кинувся навтьоки.

 

«Ми повернулися до машини, залишили міліціонера охороняти магазин, а самі вирушили на пошуки злодія,» - говорить молодший інспектор групи затримання Галицького ВДСО у м. Львові Андрій Волянський.

 

У сусідньому провулку міліціонери помітили втікача, - він забіг до якогось будинку. Правоохоронці кинулись слідом за чоловіком, швидко наздогнали його та затримали. При огляді у нього виявили ліхтарик та рацію. А неподалік від місця пригоди знайшли ще й лом та сумку.

 

Вже відомо, що злочинець «полював» на золоті прикраси, що зберігались у магазині. Свій нічний візит ретельно спланував. Досвід у таких справах у нього був - чоловіка й раніше ловили за крадіжки.

 

Наразі затриманого перевіряють на причетність до інших злочинів, вчинених у Львові. Розслідування триває. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ