Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міська «Батьківщини» обурена фальсифікаціями проти їхньої політичної сили

Львівська міська організація ВО «Батьківщина» обурена фальсифікаціями та обманом виборців, які влаштували проти їх поличної сили на виборах до міської ради Львова представники різних політичних сил, а особливо Народного руху України, – заявив голова Львівської міської організації ВО «Батьківщина» Андрій Дзюбан. Про це повідомили в ЛМО ВО «Батьківщина».

Далі у заяві сказано: «Як засвідчують спостерігачі та незалежні експерти, саме НРУ є тією політичною силою, яка влаштувала найбільш безсоромні та безкарні фальсифікації на виборах депутатів Львівської міської ради проти нашої політичної сили. Фальсифікація ідей та нахабне введення виборців в оману – цим НРУ займався всю передвиборчу кампанію. Вони сфабрикували звернення до виборців голосом начебто Юлії Тимошенко, у якому вона закликала львів’ян голосувати за Рух замість ВО «Батьківщина»! Скористатися голосом людини без її відома, влаштувати відвертий нахабний обман – це методи Руху. Цинічна брехня і провокації рухівців дали свої плоди – обдурені львів’яни, які є вірними прихильниками ВО «Батькіщина» віддали свої голоси за кандидатів від НРУ», - заявив Андрій Дзюбан.

Крім того, НРУ не гребував перекиданням на дільницях міста Львова голосів виборців ВО «Батьківщина» за свою політичну силу. Ці технології фальсифікацій давно опробували представники цієї політичної сили – Андрій Корнат та Олександр Ганущин. Останній добре знається на передвиборчих маніпуляціях, фальсифікаціях та інших технологіях! Він проявив себе ще на виборах 2006 року, коли про його майстерність вводити виборця в оману і маніпулювати голосами складали легенди.

Львівська міська організація ВО «Батьківщина» не визнає результатів виборів до міської ради Львова, доки винних у незаконних технологіях не буде покарано!

Голова Львівської міської організації ВО «Батьківщина» Андрій Дзюбан".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ