Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міська організація НСНУ – проти коаліції з Регіонами, КПУ та СПУ

1 серпня 2006 року на засіданні Ради Львівської міської організації політичної партії «Народний Союз „Наша Україна» прийнято Резолюцію Ради, у котрій партійці задекларували свою категоричну позицію щодо неможливості створення коаліції з Партією регіонів, КПУ та СПУ, а також висловилися на підтримку звернень політичних та громадських діячів Львівщини до Президента України щодо розпуску парламенту та закликали до об’єднання всіх національно-демократичних сил в єдиний виборчий блок для здобуття перемоги на нових парламентських виборах.
Текст Резолюції подаємо нижче:
„Ми, члени Львівської міської організації політичної партії "Народний Союз „Наша Україна", в умовах, коли український народ знову переживає момент істини, а реваншисти та зрадники вкотре намагаються нав'язати свою волю Україні, вважаємо за необхідне заявити про таке:
- ми сформувалися як партійна організація під впливом ідеалів Помаранчевої революції, проголошених на Майдані, вважали та вважаємо за обов’язок бути гарантом невідворотності задекларованих змін;
- і під час президентських виборів, і під час парламентських перегонів 2006-го, ми заявили і заявляємо, що для нас найважливішим є Українська незалежна, соборна Держава;
- ми були й залишаємося партією демократичного вибору, яка поважає та прислуховується до думки рядових членів партії при прийнятті політичних рішень;
- ми вимагаємо від керівництва нашої партії і від депутатів Верховної Ради – членів партії «Народний Союз Наша Україна» –  виконувати рішення Ради партії.
 Ми, члени ЛМО партії «Народний Союз Наша Україна»,  декларуємо, що за жодних умов не погодимося на коаліцію чи навіть угоду з ідеологічними противниками – Партією Регіонів, КПУ та СПУ. Тому не вбачаємо сенсу у спробах поєднати непоєднане і переконані, що такий альянс реанімує в країні злочинно-олігархічну вертикаль.
Для нас важливими є дотримання обраного на Майдані курсу на повну незалежність та цілісність України, її європейський вибір, участь у євроатлантичних структурах, утвердження української мови як єдиної державної. Для нас принциповими залишаються гасла очищення України від наслідків тоталітарних режимів і корупції.    
Розуміючи, що в непростій ситуації майбутнього вибору ми повинні прислухатися до голосу кожного члена партії, тому ініціюємо  проведення районних та міської конференції партії, на яких буде обговорено та визначено нашу політичну лінію.
Ми підтримуємо Звернення політичних та громадських діячів Львівщини до Президента України щодо розпуску парламенту та закликаємо до об’єднання всіх національно-демократичних сил в єдиний виборчий блок для здобуття кінцевої перемоги на нових парламентських виборах!”. Повідомили в прес-службі ЛМО НСНУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ