Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міська організація ПРП заявила про підтримку Тимошенко

Львівська міська організація партії «Реформи і Порядок» заявила про підтримку у другому турі виборів Юлії Тимошенко. Заяву підписав Голова ЛМО партії «Реформи і Порядок» Олег Бас

 

«Результати першого туру президентських виборів чітко засвідчили, що громадяни України голосували за демократичний вибір. Більш як 60% голосів було віддано за кандидатів від демократичної громади. Кандидатів було кілька, але самі результати голосування свідчать про єдність обраного шляху більшістю громадян України. Підтвердженням цьому є і висока явка мешканців Львівщини на виборчі дільниці 17 січня, яка спростувала наяв’язуваний міф про апатію та збайдужіння Галичини. 

 

За результатами першого туру Львівщина отримала кількох переможців і ми з повагою ставимося до кожного вибору кожного українця, проте в другому турі зараз лише два кандидати, один з яких безумовно стане президентом України. Тому хочемо звернутися до кожного з тих, хто віддав свій голос за демократію, за українську мову та історію, за демократичні цінності, за Україну. Другий тур президентських виборів – це шанс підтвердити власний вибір, ідеологічні погляди, переконання і об’єднати задекларовані принципи.   

 

Зараз нам нав’язуватимуть різну неправду – про неважливість голосування, про викреслювання в бюлетені обох прізвищ, про розколи та всіляке інше. Але зважмо – кому це вигідно? Очевидно, тим, хто не хоче змиритися з вибором країни, тим, хто хоче бути обраним меншістю голосів, тим, кому потрібні байдужі люди.  Будьмо мудрими і послідовними, об’єднаймо свої зусилля для перемоги здорового глузду, правди і справедливості. Голос за Юлію Тимошенко у другому турі – це голос за об’єднання спільного демократичного вибору, який львів’яни відстоювали завжди»

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ