Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міська рада дає дозвіл ФК «Карпати» на початок ремонтних робіт на стадіоні «Україна» - Андрій Садовий

Приблизно 100 уболівальників ФК «Карпати» пікетували сьогодні, 25 травня, Львівську міську раду. Фанати ФК «Карпати» протестували проти зволікання міськради вирішення питання про надання в оренду стадіону «Україна» ФК «Карпати». Попри те, що протест не був дуже масовий і фанати футбольного клубу не вдавалися до якихось активних дій, до вболівальників вийшов міський голова Андрій Садовий, який пообіцяв посприяти у вирішенні проблеми з наданням оренди, потиснувши одному з фанатів руку.
 Львівська міська рада дає дозвіл ФК «Карпати» на початок ремонтних робіт на стадіоні «Україна», а гроші, які будуть витрачені на ремонтні роботи, згодом будуть зараховані клубу як орендна плата — повідомив 25 травня під час пікету вболівальниками «Карпат» ЛМР міський голова Андрій Садовий. За його словами, одразу ж після того, як керівництво ФК звернеться до міськради, міський голова підпише розпорядження про дозвіл на початок ремонтних робіт. Перед тим отримати право оренди стадіону «Україна» ФК «Карпати» можуть не раніше 7 грудня 2006 року. В цей день стане відомо, чи Україна і Польща стануть приймати „Євро-2012”.
«Якщо Львів виграє право приймати футбольний чемпіонат, то, за умовами конкурсу, ми повинні мати міський стадіон, звичайно, на „Євро-2012” ми збираємося будувати новий стадіон, але поки що ніхто не може достеменно сказати, чи нам вдасться це зробити. Проте до цього часу ФК «Карпати» може абсолютно безперешкодно користуватися стадіоном «Україна» для всіх своїх потреб», — зазначив Андрій Садовий.
Як доповнив секретар ЛМР Володимир Квурт, відповідаючи на питання «Гал-info», якщо Львів отримає право приймати „Євро-2012”, то не зможе на час проведення футбольного чемпіонату передати ФК «Карпати» стадіон «Україна». «Очевидно, нам треба буде домовлятися про якісь альтернативні варіанти, можливо, про оренду футбольним клубом стадіону на окремі матчі, адже навіть якщо стадіон на Стрийській збудують, все одно командам, які приїдуть до Львова, будуть потрібні тренувальні поля», — пояснив Володимир Квурт.
Як зазначив Володимир Квурт: «На впорядкування стадіону «Україна» з міського бюджету минулого року було виділено 300 тисяч гривень, цьогоріч у бюджеті також закладали кошти на стадіон, однак через підвищення цін на газ та електроенергію поки що їх наразі не виділено.»
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ