Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська міська рада хоче «полегшити» Львів для туристів

Львівська міська рада працює над проектом ознакування Львова, оскільки дуже часто виникає проблема з орієнтуванням туристів по місту, — заявив у коментарі «Гал-info» начальник управління культури Львівської міської ради Андрій Клімашевський. За його словами, проект передбачає  інформування туристів в англомовному та україномовному варіантах, орієнтування їх по Львову, а також облаштування певних територій, об’єктів, які цікаві туристам.

«Ми дуже розраховуємо на цей проект, — наголосив начальник міського управління культури. — Вже є попередня оцінка європейських експертів. Хочу сказати, що наш проект увійшов у четвірку найбільш перспективних проектів. Тепер ми чекаємо на етап оголошення конкурсу у Європейській комісії на отримання гранду. Загальний кошторис проекту коливавється від 300 тис. євро і до 1 млн євро».
«Свого часу по області нам вдалося реалізувати певну частину подібних проектів, які стосуються ознакування чи маркування туристичних шляхів, в тому числі міжнародного і транскордонного характеру», — додав Андрій Клімашевський.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ