Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міська рада оголошує конкурс на надання інформаційних послуг, хоча й декларує абсолютну відкритість до медіа

„Львівська міська рада оголошує конкурс на надання послуг інформування громади Львова про діяльність органів місцевої влади”, – повідомив сьогодні, 7 листопада, під час прес-конференції заступник начальника інформаційно-організаційного управління Львівської міської ради Остап Процик.

„Найбільш оптимальною формою, на нашу думку, є виготовлення щотижневого інформаційного повідомлення, з подальшим розміщенням його у виданні (виданнях), що запропонують найкращі умови співпраці. При цьому важливим критеріями під час вибору будуть: тираж, суспільно-політичний характер та гнучкість цінової політики ЗМІ. Варто зазначити, що тут мається на увазі те, що ЛМР купуватиме на найвигідніших умовах площі, а це друковані ЗМІ, для розміщення інформації по тендерах, конкурсах тощо. Тим самим міська рада буде впевнена, що ця інформація дійде до громади, але хочу наголосити на тому, що цю інформація зможуть отримати й інші ЗМІ», - зазначив він. 
Разом з тим, Остап Процик наголосив, що „ЛМР зобов’язана надати всім журналістам максимально широкий доступ до необхідної інформації, можливість отримати додаткові коментарі від посадових осіб, організувати громадські слухання на тему резонансних рішень. Це – завдання прес-служби ЛМР. Налагодження якісної співпраці між ЛМР та пресою – один з пріоритетів на 2007 рік”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ