Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міська рада організаційно допоможе вшанувати роковини Скнилівської трагедії

Заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів долучиться до вшанування роковин Скнилівсьої трагедії 27 липня. Окрім того, міськрада готова надати організаційну допомогу та транспорт для проведення заходів представникам ЛГО «Скнилівська трагедія». Про це Василь Косів розповів у коментарі «Гал-info».

Як зазначив Василь Косів, ні минулого, ні позаминулого року міська рада не проводила жодних спеціальних заходів щодо вшанування роковин Скнилівської трагедії.
Чиновники міської ради візьмуть участь у поминальній панахиді біля каплиці на вулиці Авіаційній, у заходах на самому летовищі та біля монументу на Голосківському кладовищі.   
Скнилівська трагедія сталася 27 липня 2002 року. О 12 годині 45 хвилин на аеродромі „Скнилів” у Львові під час виконання демонстраційного польоту на авіаційному святі, присвяченому 60-й річниці з дня створення 14-го авіаційного корпусу, зазнав катастрофи літак СУ-27УБ. Він упав на поле, де стояла авіаційна техніка та глядачі. Стався вибух, внаслідок якого виникла пожежа. Через катастрофу загинули 77 особи, 19 з них - діти. Було травмовано 116 осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ