Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська міська рада пропонує ФК «Карпати» укласти договір оренди

Управління комунальної власності Львівської міської ради звернулося вчора до ТзОВ «Клуб професійного футболу «Карпати» з пропозицією у встановленому порядку укласти договір оренди з Львівською міською радою.
Як повідомила „Гал-info” прес-служба Львівської міської ради, для цього «Карпатам» потрібно звернутися у відділ адміністративних послуг Львівської міської ради з заявою про укладання договору та надати у встановленому порядку необхідні документи. Перелік документів затверджений рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради від 12 травня 2006 року № 638.
«Ми скерували футбольному клубу пропозицію з переліком усіх необхідних документів про укладання договору оренди з Львівською міською радою на виконання ухвали сесій міської ради «Про надання пільг ТзОВ «Клуб професійного футболу «Карпати» та керуючись попереднім договором оренди. Договір оренди буде укладено за типовою формою договору оренди», - повідомив начальник управління комунальної власності Львівської міської ради Євген Климкович.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ